16.9.2013

Busy Busy Busy!

Hellou!

Kiirettä pukkaa koko ajan eli taas pahottelut tauosta ei vaan ole paljon ylimäärästä aikaa. Viikko sitten olimme Lake Tahoella host-siskon, -äitin ja toisen vaihto-oppilaan Thaimaasta kanssa. Viikonloppu oli taas kerran mahtava!


Pysähdyttiin takas tullessa Sacramentossa


Sacramento


Viikko hujahtikin nopeasti kaiken maailman koulujuttujen kanssa kuten työhaastattelu luokan edessä. Ei mikään miellyttävä kokemus mutta pakko mikä pakko.
Perjantaina sitten koulun jälkeen lähdettiin host-siskon kanssa käymässä Davisissä. Siellä söimme sairaan hyvässä intialaisessa ravintolassa ja shoppailemassa valtavassa Forever 21:ssa. Tämän jälkeen sitten ajoimme (muutaman harhaan ajamisen jälkeen) Woodlandiin. Jossa menimme katsomaan Lés Misetables-näytelmää ja se oli aivan mahtava. Ei ole muuta sanottavaa kylmät väreet vaan kulki käsissä. Orkesteri oli todella hyvä!

Tänä viikonloppuna olikin sitten AFS-orientaatio leiri. Ja taas kerran hauskuutta riitti koko viikonlopuksi ja oppi tuntemaan toisia vaihto-oppilaita paremmin. Leiri oli Lake Tahoella (taas kerran siellä) ja kaikilla oli toivottavasti hauskaa. Sain uusia todella hyviä kavereita.Lopettelen tältä illalta mutta tämmönen pikainen postaus. Ensi viikon loppuna ei oo juurikaan suunnitelmia ni vois keretä tekemään oikein kunnollisen postauksen.

Hyvää koulupäivää sinne Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti