3.9.2013

Labour Day Weekend


Hellou!

Taas on viikko vierähtäny vauhdilla. Pahoittelut pienestä postaus tauosta, mutta alkuviikosta ei tapahtunut mitään ihmeellistä mistä kirjoitella ja loppuviikko onkin ollut todella kiireinen.


Eli siis alkuviikosta ei tapahtunut ihmeempää ainoastaan koulua ja läksyjen tekoa. Torstaina sitten koulun jälkeen kävelin host-äidin työpaikalle ja sieltä lähdimme ajamaan kohti Woodlandia. Siellä sitten hengattiin hetkein aikaa ja syötiin jätskit. Joskun neljän pintaan sitten tavattiin joku host-äidin hyvä kaveri ja mä sitten lähdin hänen mukana katsomaan baseball-peliä. Peliin mukaan tuli myös jotain muita ihmisiä ja loppujen lopuksi meitä oli kahdeksan. Tapahtuma oli todella hieno ja Sacramento River Cats (kotijoukkue) voittikin vielä kaiken lisäksi.
Perjantaina sitten suoraan koulusta lähdettii ajamaan kohti Berkeleytä, jossa sitten yövyimme host-äidin siskon luona. Illalla sitten vielä mentiin katsomaan teatteri-esitystä, mikä oli sairaan kiva. Se oli ulkoilmateatteri kukkuloilla elikkä teatterin tausta oli näkymä kukkuloille.
Lauantai aamulla sitten lähdimme host-siskon ja -äidin kanssa pyöräilemään kohti metroasemaa. Metrolla sitten pääsimme San Franciscoon! Siellä sitten pyöräilimme ympäriinsä. Kävimme Exploratorium-museossa, mikä on aika saman tyylinen kuin Heureka Suomessa. Se oli aikast siisti paikka. Pyöräilimme myös melkein Golden Gate Birdgelle, mutta oli niin sumuista että ei viittitty mennä perille saakka. Kävimme myös Chinatownissa.

Sunnuntaina sitten kävimme host-äidin vanhempien kanssa syömässä ja kävimme myös host-äidin vanhan vaihtarikaverin luona kääntymässä. Nopeesti käytiin myös Jelly Belly-tehtailla ostamassa karkkia.

Tänään en varmaan teekkään mitään ihmeempää muutakun oleskelen kotosalla. Meillä on siis tänään (maanantai) vapaa päivä, koska on Labour Day. Talosta ja huoneesta on tulossa piakkoin postaus kunhan kerkeilen kuvailemaan.

Bye!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti