15.10.2013

Ashland, Oregon Shakespeare Festival

Hellurei!

Onpas taas tullut pitkä tauko mutta ei vaan ole ollut mitään kirjoitettavaa. Viimeiset pari viikkoa on ollut oikeastaan vaan koulua ja kotona oleskelua.

Viime viikkolla oli Homecoming-viikko ja ihmiset pukeutu kaiken näkökoisiin vaatteisiin päivästä riippuen. Maanantaina oli pyjama-päivä, tiistaina luokkaväri-päivä (senioreilla oli keltainen), keskiviikkona twin-päivä (eli pukeuduttiin host-siskon kaa samoihin vaatteisiin), tostaina pro sport-päivä ja perjantaina  koulun väri-päivä. Viikolla oli myös Powerpuff kisat elikkä jokaisella luokka-asteella on oma tyttö ja poika joukkueet. Tytöt pelasi jenkki futista ja pojat teki cheeriä. Se näytti aikast hupaiselta. Perjantaina oli Homecoming-paraati ja minä pääsinkin heiluttamaan senioreiden lavalle Class of 2014-lippua. Jokainen luokka-aste teki siis oman lavan ja teemana oli hollywood.
Perjantai iltana olisi ollu vielä Homecoming futis peli mutta me ei menty ku alettiin pakkaamaan lauantaita varten (homecoming tansseja tossa koulussa ei ole kun on niin pikkunen koulu). Lauantai aamulla lähdettiin siis ajamaan kohti Oregonia kolmen muun oppilaan kanssa minun ja host siskon lisäksi. Host-äiti siis järkkäsi tämän reissun ja mukana oli vielä yksi "huoltaja". Lähdettiin siis kohti Ashlandia ja Shakespeare festivaaleja jossa siis nähtiin kolme näytelmää ja bäkkäri kierros. Täytyy myöntää että viikonloppu oli yksi parhaimmista tähän mennessä! Meillä oli tosi hauskaa ja tutustuin noihin ihmisiin paljon paremmin ja varsinkin yksi noista näytelmistä oli huikea. Parhain ja kaunein tähän mennessä. Nyt paljon kuvia kun en oikeen osannu valkata parhaimtii parhaimmista.

Pahikset kulki läpi aidatun sillan


Parhain näiytelmä ikinä!!!!


Starbucks

Ostettiin host-siskon kaa samanlaiset sormukset


Festivaali paidat


the Heart of the Robin Hood- lava seuraavana päivänä bäkkäri kierroksen aikana


Meidän opas + näyttelijä kahdessa näytelmässä
Huomenna koulun jälkeen lähdetään koulun kanssa corn mazeen elikkä maissipellolla olevaan sokkeloon. Kuulostaa hauskalta. Postaus ehdotuksia saa kertoilla ettei tulisi noita taukoja niin paljoon. :)
Hyvää kouluviikkoa sinne Suomeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti