6.11.2013

Kuulumisia! + VIDEO


Hellurei!

Onkin taas jo aika vierähtänyt nopsaan. Viikot vaan vierähtelee ohitse. Viime viikonloppu olikin kolmipäiväinen Halloweenin takia. Jeei! Myös seuraava viikonloppukin on kolmipäiväinen mikä on aina tosi mahtava juttu. :)Koulussa asiat menee tosi hyvin. Halloweenina ostettiin toisillemme coolit monsterit ja tietty karkkia. Saatiin myös samana päivänä meidän arvosanat ja yllättävän hyviä oli kyllä täällä panostus määrällä. Espanjansta A+, matikasta A-, englannista A, taloustiedosta C, U.S historiasta B-, puutarha hommeli aineesta A+ ja eläinten anatomia ja fysiology C. Joten ihan jees.

Vuosikirjaan papereitä myöskin kirjoiteltiin esimerkiksi omat quote, allekirjoitus, vauva kuva yms. Vauva kuva viikon sisällä oli pieni haaste mutta kaikki järjestys loppujen lopuksi. Tässä on mun vauva kuva :) Pari viikonloppua sitten käväistiin myös AFS Halloween partyissä ja ihan mukavaa oli. Talo oli koristeltu todella hienoksi (vai pitäiskö sanoo kamalaksi) ja kaikki oli pukeutunu oikeen kunnolla. Sieltä ei nyt valitettavasti tullut otettua kuvia.

Viime viikonloppuna sitten puuhattiinkin sitä sun tätä mutta siitä lisää VIDEOLLA! Attelin että se olis uus tapa kertoilla mun kuulumisisa. Video ei siis oo vlogin tyylinen mutta musta siitä tuli ihan hauska. Kertoilkaahan kommenteisissa oliko hyvä vai huono idea ja kannattaako tehdä uudestaan :)

Pahoittelut mutta en saanut vidota näkyviin tähän. joten laitan vain linkin ja toivottavasti pidätte!

MY WEEKEND IN CALIFORNIA!

Ja vielä tähän loppuun täytyy kertoa että VIHDOIN koris treenit alkoi tänään. Paikalla kyllä oli vain kolme pelaajaa mutta luultavasti porukka kasvaa parin viikon sisällä kun syksy lajit loppuu. Mutta eiköhän siinä ollut kaikki tärkeimmät. Toivottavasti siellä kaikki menee hyvin!2 kommenttia:

  1. äääääää hirvee ikävä iski ku katoin :( mut vaik kui kiva video!! :) ihaniiii vaattei :) xd

    VastaaPoista