6.1.2014

My year 2013! + Christmas Break

Hellou!

Nyt täytyy sanoa että viime vuoden tammikuusta ja helmikuusta ei ole minkään näköistä muisti kuvaa mitä tein. Koko alku vuosi meni siinä odotellessa ja vaihtopaereita täytellessä. Aattelin laittaaa muutamia kuvia viime vuoden kohokohdista. 2013 oli todella hieno vuosi kaikkine ylä- ja alamäkineen ja nyt täytyy sanoa että tänä vuonna noita ylämäkiä on ollut enemmän!:) Tässä siis mun vuosi 2013:

Turnauksessa Ruotsissa avustamassa valmennuksessa

Koulu kaverin synttäri juhlat


SAKSAA!!!!

Päättäri päivä

Siskon rippijuhlat

Ruissi 2013

Läksiäisiä monen näköisiä!

Okat viikot Jenkkilässä!

Orientaatio leiri, baseball matsi ja San Francisco

Ashland, Oregon ja Homecoming

Catching Fire ja Thanksgiving Day


Tässä onkin vaan sekalaisia kuvia koko joulukuulta

Uudet kuvat aattelin laittaa tälleen erikseen. Elikkä joulupäivän + sen jälkeen otetut kuvat olis muuten kollaasista tullut todella iso. :) Joulu vietettiin siis ihan täällä kotosalla. Pikkasen erilainen meiniki kyllä oli kun mihin oli tottunut mutta eihän siinä mitään. Eli joulu aattona oli vähän hienomi illalinen, koska host äidin vanhemmat ja setä tulivat jo tona päivänä. Illalla saatiin avata yksi ihan mikä paketti vaan, mutta host sisko pakotti avaamaan hänen ja veljen lahjan. No sieltä tupsahti talvi pipo/hattu juttu + Superman onesie + Catching Fire Soundtrack CD. Sisko avasi veljensä lahjan ja yllätys yllätys siellä oli se sama onesie. Oli kyl aika coolit. Joulupäivänä sitten herättiin aamulla jo joskus kasin aikoihin avaamaan lahjoja. Ne avattiin yksi kerrallaan ja odotettiin että kaikki oli avannut kaikki. Päivällä sitten alkoikin tulla paljon vierata ainakin suomalaiseen jouluun verrattuna. Syötiin kalkkunaa ja oikeastaan samantyylisä ruokaa kuin Thanksgiving päivänä. Erilainen mutta mukava joulu kokonaisuudessaan :)Joulun jälkeen lähettiikin sitten mökille Lake Tahoelle. Siellä ei valitettavasti ollut tarpeeksi lunta hiihtämiseen mutta mutta meillä oli Harry Potter maratoni, kävimme pienellä kävelyllä järven rannalla ja kovaus sessio purolla lähellä mökkiä.
Hupsis tästä tulikin todella pitkä oli niin paljon kuvia! Tässä oli siis mun vuosi ja uutena vuotena ei mitään ihmeellistä tehty. 1. päivänä tuli muutama kaveri yö kylään mutta siinä se. Ollaan kyllä katseltu melkeen kaikki Netflixin elokuvat tämän loman aikana. Huomenna koulu kutsuu taas. Ei kyllä yllätys yllätys yhtään huvittaisi mennä. Mutta nyt lähden katsomaan Sherlock Holmesin uusimman jakson.

Bye!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti