1.2.2014

January!

Hellou!

Joulu tuli ja meni samoin uusi vuosi alkoi ihan huomaamatta. Taas on yksi kiireinen kuukausi on jo ohi. Koris kausi on kiireisemmässä vaiheessa ja samoin koulussa tapahtuu kaikenlaista.

Koriksessa ollaan voitettu neljä peliä mikä on jo nyt enemmän kuin viime vuonna. Sain host-siskon houkuteltua nachojen avulla kuvaamaan yhteen peliin joten tässä pikkasen kuvia. Voitettiin muuten juuri tämä peli.

Saatiin myös meidän joukkue- ja yksittäiskuvatTässä kuussa myös puoli väli tuli täyteen. Sillon meillä oli myös Mid Stay Orientation. Oli niin mukava nähdä kaikkia muita vaihtareita, mutta samalla oli aika haikea olo kun tuli ajateltua kuinka nopeasti tämä puoli vuotta on mennyt. Mutta kokonaisuudessaan oli sairaan kiva päivä ja kaikki oli niin ilosia nähdessään muita vaihtareita.

Tämä talvi on ollu todella outo niin minulle kuin muillekkin californialaisille, sillä se on ollut todella lämmin ja kuiva. Minun mielestäni se on hyvä asia mutta Californian kannalta se on todella huono sillä kesällä tulee olemaan vesipula koko alueella. Olen siis saanut nauttia 20 celsius asteista tammikuussa!
Tein myös spontaanisen päätöksen ja annoin host-siskon leikata hiuksia paljon lyhyemmäksi.Käytiin myös viime viikonloppuna katsomassa Frozen uudestaan. On kyllä ehkä paras Disney leffa ikinä! Tänä viikonloppuna suunnitelmissa ois käydä tsekkailemassa prom mekkoja. Vielä on kyllä pari kuukautta niihin mutta on hyvä aloittaa ajoissa. Toivottavasti koeviikko meni hyvin siellä Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti