20.3.2014

Sweetheart week and March Madness

Hellou!

First I have to say CONGRATS to my host sister who got into CU Boulder!

Kuukaus taas melkeen vierähtänyt ja about 3.5 kuukautta enää jäljellä. Kääk! Siis mihin tää melkeen kahdeksan kuukautta on oikeen mennyt. Täällä ilmat on nyt todellakin lämpenemään päin eli päivisin on semmoiset 25 celcius astetta. Kaikille kavereille kertoilen että juu tälläiset päivät on ihan yleisiä Suomen kesäpäiviä.

Yks maanantai mentiin host-siskon kanssa piknikille pellolle kun oli niin kaunis sää. Otettiin myös muutamat kuvat.


Kolmisen viikkoa sitten oli siis se koripallon päättäjäis juhla-ateria. Ruoka oli hyvää ja kaikki kolme koris joukkuetta(2poikien ja 1tyttöjen)+perheet oli paikalla. Ruuan jälkeen sitten jaettiin erinäköisiä palkintoja ja suureksi ilokseni sain MostValuablePlayer. Koris kausi oli kyllä monella tavalla erilainen mutta suureksi osaksi se oli vaan hyvä asia. Olen löytänyt taas todella paljon halua ja motivaatiota pelata koripalloa.


Pari viikkoa sitten oli tämä kuuluisa Sweetheart viikko ja täytyy sanoa että oli yksi mielenkiintoisimmista+erikoisimmista+hauskimmista viikoista ikinä. Kuten siis aiemmin jo kertoilinkin niin 5 kandidaattia kisailee erinäköisissä haasteissa ja keräilee lahjoituksia.


Ekana päivänä meillä oli vuohen pukemista. Tulin toiseksi

Tokana päivänä oli puuro palapeli mutta ei tultu otettua kuvia joten kolmantena päivänä oli Ag Olympics eli kolme vaihetta ja nopein voittaa. Ekaks piti lypsää lehmä.


Sitten piti sahata puun pätkä.


  
Ja sitten lopuksi vaihtaa kasvin ruukku.

Voittajan on helppo hymyillä eli voitin tämän kierroksen.


Ja vikana päivänä oli viesti ja piti olla joukkueessa kaksi lisä henkilöä.


Harmikseni en tällä kertaa voittanut ja taisi olla kiinni ainoastaan niistä keräys rahojen määrästä. Mutta hauskaa oli kaikissa noissa haasteissa ja sain uusia kavereita taas tässäkin jutussa. Pääsin siis myös kokeilemaan tuolla viikolla aasi koripalloa ja täytyy sanoa että tykkään normaalista koripalosta kyllä enemmän. Aasit oli tosi epähalukkaita tottelemaan mua. Joten pelailin muutaman minuutin ja menin sitten valmistautumaan Sweetheartin julkaisemiseen enkä sen jälkeen sitten mennyt enää takaisin vaan jäin hengailemaan kavereitten kanssa.Viime perjantaina meillä oli March Madness FFA meeting elikkä lisää korista!:) Piti siis hankkia itselleen joukkue missä oli 2 tyttö, 2 poikaa ja yks kumpi vaan. Siellä oli myös jätski buffetti ja pelien jälkeen sai vielä jäädä heittelemään jokskin tunniksi. Valitettavast ei tultu otettua kuvia mut oli kyllä niin hauska ilta et ei nii hauskaa ollukkaan sitten sen Sweetheart viikon jälkeen.

Piakkoin onkin jo Spring Break ja täytyy nyt katsoa mitä sillon tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti