24.2.2014

I'm Still Alive!

Hellou!

Kaiken näköistä on taas tapahtunut kuukauden sisällä. Toivottavasti kaikkien kakkosten wanhat meni siellä Suomessa hyvin! Alku kuukaudesta käytiin shoppailemassa ja yllätys yllätys löysinkin mekon promeihin. Kuvia en vielä pistä mutta sitten parinkuukauden päästä.

Viikko sitten viikonloppuna host sisko osallistui Almond Queen puhe-kisaan. Eli hänen täytyi kirjoittaa puhe, muistaa se ulkoa ja esittää suhteellisen isolle yleisölle. Valitettasti hän ei voittanut mutta puhe oli silti hyvä ja oli muuten kyllä todella mukavaa aikaa. 
Tuo viikonloppu oli muutenkin nelipäiväinen johtuen Lincolnin ja presidentin syntymäpäivien takia. Maanantaina sitten suunnattiin host-siskon ja -äidin kanssa kiipeilemään. Siellä host-siskon kaveri joka harrastaa sitä auttoi meitä ja oli kyllä todella hauskaa. Välillä kyllä vähän pelotti ne korkeat paikat. 


Tällä viikolla tapahtuikin todella paljon. Ensin tiistaina oli viimeinen vieras-peli ja mentiin bussilla. Täytyy kyllä sanoa että ei ollut ihan parhaimpia hetkiä vaihdon aikana mutta siitä selvittiin :) Keskiviikkona sain kuulla että minut oli valittu FFA Sweetheart kandidaatiksi. Eli ensiviikolla lounaalla on kaiken näköisiä kisoja kandidaattien välillä ja kuka saa eniten pisteitä voittaa. Kisat ei olekkaan mitään ihan normaaleja mihin Suomessa törmää. Maanantaina on vuohen pukeminen, tiistaina puuro palapeli, keskiviikkona maanviljely olympialaiset ja torstaina erilaisia viestejä. No siitä tulee hauskaa kun tällänen kaupunkilais tyttö yrittää noita tehdä. Tosrtai iltana on myös aasikoripallo peli johon myös päätin osallistua pelaamaan ja puoli ajalla julkistetaan voittaja. Tästä sitten kuvia ensikerralla.

Torstaina minulla oli viimeinen koripallo peli ja Senior night. Silloin siis muistettiin senioreita sellasseella kuva kollaasi taululla, jonka joukkue kaverit oli tehnyt. Se oli hieno ilta ja kaikenlisäksi voitettiin meidän peli. Siihen oli hyvä lopettaa kausi. Tiistaina on vielä juhla-ateria jossa saadaan kait jonkin laisia palkintoja.

Perjantai iltana oli koulun Talent-show, jossa minäkin pääsin esiintymään itse asiassa kahdessakin esityksessä. Lauloin aloitusjutsakssa muitten MAD-klubilaisisten kanssa Open Happiness ja heti tämän jälkeen esiinnyin rivitanssi klubin kanssa rivitanssissa. Muttenkin ilta oli aikast loistava ja kyllä vatsa sattui nauramisestä kun kotiin mentiin. Siellä nähtiin naisopettajien ABBA esitys jossa yksi mies opettajakin käväisi kääntymässä. Myös rehtori lauloi kahden muun oppilaan kanssa.Nyt täytyy mennää valmistelemaan juttuja ensi viikkoa varten sillä se tulee olemaan todella kiireinen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti