12.7.2013

Host perhe!

JEEEE! Vihdoin minun tuleva host-mom lähetti sähköpostia, ja tänä aamuna sen luettuani hypin ja pompin ilosta joku nelisen tuntia jonka jälkeen täytyikin lähteä töihin. Paljon en vielä tiedä uudesta perheestäni, kaupungistani tai koulustani mutta piakkoin varmaan selviää lisää.

Elokuun alussa muutan siis Californiaan muutama tunti San Franciscosta, paikkaan joka on päätelmieni mukaan Brooks. Perheeseen kuuluu äiti, isä ja melkeen saman ikäinen sisko, joka on ollut puoli vuotta Uudessa-Seelannissa vaihdossa, sekä veli joka ei kyllä asu enää kotona. Siellä on myös kaksi kissaa. Isä on maanviljelijä joten asustelen ensi vuoden siis maatilalla. Jihuu!

Tuleva koulu on nimeltään Esparto High School ja se sijaitsee aika kaukana kotoa. Koulussa on myös ainostaan 260 oppilasta elikkä todella pienestä koulusta on kyse. Pääsen myös luultavammin senioriksi mikä on todella kiva juttu. Paljon enempää en sitten tiedäkkään mutta oli pakko tulla jakamaan tämä ilo uutinen vielä. Perhe vaikuttaa todella mukavalta enkä jaksa odottaa jo pääsyä sinne! :)

LÄHTÖÖN ENÄÄ 26 päivää

Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti