17.7.2013

Lentotiedot!

Hellurei vaan kaikille! Eilen postilaatikosta putkahti kirjekuori AFS:ltä, jossa oli lentotietoja. Mukana oli myös matkalaukkuihin kiinnitettäviä lappuja ja muutenkin ohjeita pakkaamiseen. En voi vieläkään uskoa että lähtöön on enää vain reilu kolme viikkoa. Tuntuu kuin ei ehtisi tehdä kaikkea ja olla lentokentällä valmiina lähtemään kello 4.30. No ehkä kaikki järjestyy. Ensi sunnuntaina me mennään äitin kanssa ostiskelemaan tuliaisia mikä voi olla todella vaikeaa.

Käytiin myös viime viikolla vaihtamassa matkalukku eli nyt on siis uusi hieno matkalaukku. Sen piti aluksi olla turkoosi mutta kaikkien ongelmien jälkeen niitä ei ollut enää joten se on nyt sitten punainen


Viime viikon loppuna oli myös läksiäiset part 1. Part 2 onkin sitten tällä viikolla. En malta odottaa. Tässä pikkasen kuvia viime viikonlopulta.

Selkiin kirjoteltiin kaikkee kivaa toisista ♥
Ihana läksiäis nami kakku!

Eipäs kai tässä sitten muuta ole. Viikonloppuna siis läksiäisiä vielä ja tuliaisia. Täytyisi varmaan alkaa miettimää pakkaamis juttujakin jo mut muuten alkaakin jo asiat olla kondiksessa (tai sitten ei).

LÄHTÖÖN ENÄÄ 21 päivää


1 kommentti: