21.7.2013

Läksiäiset part 2
Sori Janina ryöstin sun kuvan :)

Nyt on siis suuret läksiäiset pidetty ja hauskaa oli vaikka kuinka paljon. Perjantaina töiden jälkeen siis suuntasin bussilla Sauvoa kohti, jossa Janina ja Anna olivat jo koristelleet paikat todella hienoksi. Kun sitten minä saavuin paikalle aloimme laittamaan syötaviä kuntoon ja tekemään viimeisiä koristuksia. Koko juhlat onnistuivat loistavasti ja kaikilla oli (toivottavasti) hauskaa. Nukkuminen jäi kyllä vähän vähälle ja seuraavana päivänä töissä sitten pikkasen väsyttikin.

Sunnuntai


Tänään eli sunnuntaina menimme äitin kanssa shoppailemaan kaikkea mahdollista mukaan jenkkeihin. Myös tuliaisia ostiskeltiin mikä ei ollut ihan helppo juttu. Shoppailtiin suunnilleen nelisen tuntisa eikä vieläkään kaikkia tuliaisia ole hankittu. Niistä en myöskään halua laittaa kuvia, koska en ole varma lukeeko host perheeni blogia ennen kun ehdin antamaan lahjat heille, joten lisäilen kuvia vaan omista ostoksistani.☺

Passipussi Stockmannilta


Mekko H&M


Huivi Lindex

Toppi H&M


Shortsit Lindex

Kengät Stadium
Lähtöön on enää alle kolme viikkoa mikä tuntuu uskomattomalta ja epätodelliselta. Muistan kun päivälaskurissa oli 200 päivää ja enää siinä on 17. Aika on mennyt todella nopeasti. Nyt täytyy vain enää täytellä viimeiset laput ja pakata laukku ja sitten vaan suunnata kohti lentokenttää. 


2 kommenttia:

  1. Kuvan ryöstämisen saat anteeks, mut et sitä ku et kertonu et julkasit sun blogis jo... Mur! ♥

    VastaaPoista