23.8.2013

First day at school


Taas on yksi viikko vierähtänyt hujauksella.
Viime viikonloppuna ei sitten tehtykkään mitään kun ei ollut autoa käytössä ja täältä ei oikee muuten pois pääse. Eli istuskeltiin host-siskon kanssa kotona ja katsottiin Disney-leffoja. Eipä kyllä huvittanutkaan tehdä mitään kun ulkona oli 40 °C ilman pientä tuulenvirettäkään. Mutta onneks nyt on hieman viilenemään päin.

Host Family!!

Tiistaina herättin puol kympin aikaan ja lähdettiin host-siskon kanssa kohti Sacramentoa shoppailemaan. Siellä sitten vietettiin sellaiset kuusi tuntia shoppaillen mikä oli oikeen hauskaa. Mukaan tarttui vaikka mitä, mutta en jaksanut alkaa kuvailemaan kaikkea. Illalla sitten alettiin valmistautua keskiviikkoa varten sillä silloin alkoi KOULU!Aamulla sitten host-isä tulikin herättämään aamupalan kanssa, jonka hän siis tuo kaikkina muina arkiaamuina paitsi torstaisin. Luksista! Koulussa sitten tutustuin moneen uuteen ihmiseen ja tunnit (Spanish 1, AP Calculus, English, Economics, U.S. History, Horticulture, Animal Anatomy and Physiology) olivat aikas samanlaisia kuitenkin. Koulun jälkeen väsyttääkin aika paljon johtuen ehkä englannista mitä kuulee vieläkin enemmän.

In the morning before first day at school.Huomenna lähdetäänkin host-äidin ja -siskon kanssa katsomaan musikaalia koulun jälkeen ja viikonloppuna lähdemme reissuun, mutta siitä enemmän myöhemmin. Jos on muuten postaus ehdotuksia niin antaa tulla vaan. :) Ja nyt onkin aika mennä pikku hiljaa nukkumaan. Öitä!

4 kommenttia: