29.11.2013

Catching Fire and Turkey Day

Hellou!

Viimeiset seitsemän päivää onkin ollut todella rentouttavaa aikaa. Meillähän on siis ollut tämä viikko lomaa, mutta koristreenejä on silti muutama ollut ja muutama vielä tulee olemaan. Ens viikon maanantaina onkin jo eka peli. Jep niin se aika vaan kuluu...

Photo Booth
Frozen Yogurt
 
Noi kuvat on viime lauantailta kun oltiin kattomas The Hunger Games: Catching Fire ja pikkasen alustavilla jouluostoksilla host siskon ja meijän sophomore buddien kanssa. Meillä oli tosi hauskaa ja  leffa oli ihan sairaan hyvä ja itse asiassa käytiin vielä host perheen kanssa maanantaina uudestaan se kattomassa.  Rakkaus vaan syvenee entisestään. :) Käytiin sunnuntaina katsomassa myös musikaali nimeltä Oliver! ja sekin oli todella hyvä ja kaikki laulut soi vieläkin päässä.

TURKEY!

Nämä kuvat onkin sitten Thanksgiving päivältä! Ai että kun oli paljon ja hyvää ruokaa! Kalkkuna ja perunamuusi, piiraat ja kermavaahtoa... Aamulla siis lähdettiin ajelemaan kohti Berkelytä missä siis mun host-täti asuu. Illalla vielä kierittiin takaisin autoon ja ajeltiin takaisin mutta siinä olikin hyvä ottaa pienet torkut.

Kiitospäivän kunniaksi täytyy vielä kertoa tietenkin mistä olen kiitollinen:
 Olen kiitolllinen perheestä niin Suomessa kuin täällä Jenkeissäkin! Tämä vuosi ei olisi ollut mahdollinen ilman kumpaakin perhettä.
 Olen kiitollinen kaikista ystävistä, niin uusista kuin vanhoistakin.
Olen kiitollinen että olen saanut tämän mahdollisuuden elellä kokonaisen vuoden toisessa maassa ja oppia uusia asioita, niin omasta kuin muistakin maista.

Nyt onkin aika mennä jatkamaan unia ja huomenna koris treenit taas jatkuu. Odottelen myös pakettia Suomesta, minkä pitäis pian laskeutua meidän koti ovelle! Jei! Joulu tavaroita! Joulun odottelu on muutenkin tosi kivaa sillä rakastan joulua! Lemppari juhla!

Haluasin taas ehdotuksia postauksien sisältöihin elikkä onko tälläiset kuulumis postaukset hyviä vai jotain muuta(mitä?)? Vai haluisitteko jonkin näköisen video postauksen tai videon ylipäätänsä? Komentoikaa tai viestitelkää tai mitä vaan :)

Hyvää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti