19.11.2013

My Room + viikonlopun tapahtumia

Hellou!

Vihdoinkin sain aikaseksi otettua kuvia huoneesta ja samalla tein myös jätti siivouksen. Olen myös pyytänyt vanhempia lähettämään kuvia joita voin sitten lisäillä seinille:)


Mukava yleiskatsaus ovelta

Myös ovelta otettu kuva


Vaatekaapin sisältöä mikä on jonkin verran kasvanut näiden kolmen kuukauden aikana
Ikkunalauta josta löytyy kaikkea krääsää mitä on kertynyt

Suomen lippu suomea edustamassa


Siisti kilppari lamppu!

Kirjahylly ja kaikkee tavaraa

Ja lopuksi mun ihana iso sänky mikä on toosi mukava.

Koris kausi on lähtenyt liikkeelle aikas mielenkiintoisesti. On hauskaa taas päästä pelaamaan ja juoksemaan oikein kunnolla, mutta joukkue on aikast aloitteleva eli siis puolet ei ole ikinä pelannut korista ja toiset puolet ehkä pari vuotta mutta on unohtanut kaikki asiat. No mutta hauskaa kuitenkin treeneissä on ja valmentaja vaikuttaa tosi hyvältä. Saatiin myös uudet harjoittelupaidat mitkä on aika hienot. Myös muuta kamaa on tulossa piakkoin :)Viime lauantaina oltiin erään koulusta olevan tytön luona ratsastamassa hevosella ja illalla syötiin pizzaa ja seisoskeltiin nuotion äärellä.Pelailtiin myös erästä hauskaa sanapeliä nimeltä Apples to Apples. Koko päivä oli aikas kiva ja pääsin ratsastamaan ehkä kymmenen vuoden jälkeen taas kerran :)

© heppakuvat Ella Eldon

Tämä viikko onkin hauska kun kaikkina muina päivinä paitsi torstaina päästään koulusta jo kahentoista aikaan ja ensi viikko onkin vapaata koska thanksgiving viikko. Mutta joo tämä oli kans tällänen pikanen postaus kuulumisista ja kauan kaivattu huone kuvat! Hyviä koulupäiviä ja tulevaa koeviikkoa vaan sinne Suomeen!

Tuliaisia Coloradosta!! Aikast cute and fluffy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti