4.8.2013

Vikat viikot

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aivan mahtavia. Olen nähnyt mahdollisimman paljon kavereita ja me ollaan tehty kaikkea mahdollista hauskaa. Viime viikon loppuna tapasin yhden pitkä aikasemmista ystävistä. Kävimme elokuvissa ja rannalla loikoilemassa. Oli todella hauskaa ja ihanaa viettää aikaa keskenään vielä kun voi.
Aivan mahtava leffa!!!
Alku viikosta myös kävin kummitädin kanssa shoppilemassa vähän myöhäistä synttäri lahjaa. Käteen tarttuikin muutama vaate ja käsimatkatavara laukuksi menevä laukku. Ostin myös itse kannettavalle suojapussin vai mikä lie se onkaan. Olin myös viimeistä viikkoa töissä ja torstaina olikin viimeinen työpäivä ja sitten se olikin jo siinä. Perjantai päivällä lähdimme äitin ja yhden toisen todella vanhan ystävän kanssa ajelemaan kohti Tamperetta. Siellä oli meneillää koris turnaus, jossa kävimme katsomassa minun joukkueen ja siskoni joukkueen pelejä. Yövyimme jollain retkeily alueella mikä ei ehkä ollut kauhean hyvä idea, mutta kyllä siellä yhden yön nukkui.


Nyt tänään ja huomenna näen sukulaisia ja joukkueen vielä, mutta sitten alkaakin olla lähdön aika käsillä. Pakkauksia on jo aloitettu mutta pyykissä on vielä paljon vaatteita, joten täytyy vähän katsoa miten kaikki saadaan mahtumaan. Pikkasen alkaa jo jännittämään, mutta eiköhän se siitä.

LÄHTÖÖN ENÄÄ 3 päivää 18 tuntia 5 minuuttia 50 sekuntia


1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa rakas <3 :* pidä huippu vuos! Ajattelen sua joka ikine päivä :( <3<3

    VastaaPoista